İÇEM Kreş ve Gündüz Bakımevi

İÇEM Kreş ve Gündüz Bakımevinde anne/baba Anadolu Üniversitesi personeli olan, 4 ve 5 yaşlarında yer alan ve normal gelişim gösteren çocuklar tam gün eğitim almaktadır. Dil becerilerinin gelişimine hizmet eden etkinlikler, grup çalışmaları ve birebir çalışmalar kapsamında yürütülmektedir. Grup çalışmalarında; okuma yazmaya hazırlık, matematiğe hazırlık, yönlendirilmiş dil temelli oyun etkinliği, müzik, sanat eğitimi dersleri ile sosyal aktiviteler uygulanmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim Programı kapsamında yürütülen bu etkinliklerde, öğrencilerin bireysel ihtiyaçları doğrultusunda birebir çalışmalara yer verilmektedir. Ayrıca işitme kayıplı çocuklar, İÇEM Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde normal gelişim yaşıtlarıyla beraber kaynaştırma eğitimi almakta ve bu öğrencilere destek özel eğitim hizmetleri işitme engelliler öğretmenleri tarafından sağlanmaktadır.